EARLY BIRD -HOTELLITARJOUS 31.12.2022 ASTI

Alkuvuoden hotelliyöt -20 %

Aikainen lintu madon nappaa! Varaa alkuvuoden (1.1.-31.3.2023) hotelliyöt nyt mahtavalla 20 % alennuksella. Early Bird-tarjouksemme on voimassa vuoden 2022 loppuun asti.

VARAA KOODILLA PROEARLY

Alkuvuoden hotelliyöt -20 % – varaa koodilla PROEARLY

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Hae huoneet

Aikainen lintu madon nappaa! Varaa alkuvuoden (1.1.-31.3.2023) hotelliyöt nyt mahtavalla 20% alennuksella. Varaushinnat koskevat VALOn Smart- ja Comfort-huoneluokkia.

VALO Hotel & Work

VALO Hotel & Work on uudenlainen vastuullinen hybridihotelli Ruskeasuolla Helsingissä. VALOn huoneet muuntuvat hetkessä hotellihuoneesta työhuoneeksi. VALOn vastuullisuus perustuu kaksoiskäyttöön. Sen sijaan, että hotelli jäisi tyhjäksi aina päiväksi ja toimisto illoiksi ja viikonlopuiksi, VALO yhdistää molemmat samoihin tiloihin.

VALOssa herkutellaan kahden ravintolamme antimilla. Bistro ELOssa nautitaan uudistuneen á la carte -menun suomalaisista mauista, ja Lounge & Bar SUOssa maistellaan laadukkaita juomia harvinaisen tyylikkäissä puitteissa. Kun on aika rauhoittua, voit laittaa TV:stä pyörimään omat suosikit mm. ChromeCastilla. VALOsta löytyy lomakausina myös upea lasten leikkihuone.

Majoitukseen sisältyy

Hotelliyöhön sisältyy wifi, aamiainen sekä pääsy saunoihin (ajanvarauksella, ja vain Comfort-huoneluokassa) ja kuntosalille. Smart huoneeseen voi ostaa lisäpalveluna pääsyn wellness-alueelle 20 €/hlö. Hotellin aamiaisella on runsaasti vaihtoehtoja myös vegaaneille. Voit pysäköidä autosi VALOn omaan parkkihalliin.

KAMPANJAN EHDOT:

- Kampanjahintaan sisältyy varattavan huoneluokan palvelut 20 % alennuksella.
- Kampanja koskee VALOn Smart- ja Comfort-huoneluokkia.
- Hinta koskee VALOn päivän majoitushintaa sekä majoitus & työtilat -hintaa.
- Hotelliyöt varattavissa 31.12.2022 asti, aikavälille 1.1.2023-31.3.2023. Huoneita saatavilla rajoitettu määrä.
- Varaushinta sisältää hotelliaamiaisen molemmissa huoneluokissa sekä pääsyn wellness-alueelle Comfort-huoneluokassa.

Valitse kampanja saatavilla koodilla PROEARLY. Valitse kampanja saatavilla olevista hinnoista varausta tehdessäsi, alennus on jo laskettu hintaan.

Kampanja koskee vain uusia varauksia ja on varattavissa vain netissä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin.

Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
010 340 4001 / reservations.helsinki@valo.fi.