VALOn kampanjat

Me suomalaiset rakastamme kampanjoita! Tältä sivulta löydät kaikki VALO Hotel & Work Helsingin hotelli-, työ-, ravintola- ja kokouskampanjat.

VALOon

KESÄN PERHEPAKETTI

Huoleton perheloma VALO Hotel & Work Helsingissä!

Anna meidän huolehtia saunasta, aktiviteeteista ja ruoasta, varaa nyt koko perheen huoleton hotelliloma VALO Hotel Helsingissä, lähellä keskustaa, luonnon äärellä. Lapset syövät ja majoittuvat maksutta kampanjaehtojen mukaisesti!

huone-läppäri-pysty-valohotelwork

KESÄN STAYCATION

Kesän rennoin hotellipaketti kaikilla herkulla!

Kesäillan valo, hirsisaunan löylyt ja pulahdus kylmäaltaaseen. Maittava illallinen Bistro ELOssa ja auringonlaskua ihastelemaan kattoterassille. Varaa kesän rennoin staycation VALO Hotel Helsingissä kesälomahintaan!

Nainen_poistuu_kylmäaltaasta_aurinko

HOTELLIYÖ HELSINGISSÄ

Upeat kesän VALO-yöt parhaaseen hintaan!

Hyödynnä VALOn upea hotellitarjous! Varaamalla hotelliyöt koodilla PROVALO24, saat nyt 10% alennuksen kesän hotelliöistä. Pulahda avantoon ja nuku virkistävät unet kotoisassa hotellissa Keskuspuiston vieressä!

Työmatka-läppäri-huone-mies-valohotelwork-vaaka

HOTELLIYÖT PARHAASEEN HINTAAN

15 % alennus VALO web appissa*

Nyt kannattaa rekisteröityä VALO web appiin! Hyödynnä 15 % hotelliale, nappaa tarjoukset ravintolaamme ja tutustumispäivä työtiloihimme.

VALO App hotelli coworking helsinki

ILMAINEN TYÖPÄIVÄ VALOSSA

Maksuton tutustumispäivä web app-käyttäjille

Nyt kannattaa liittyä VALO web app-käyttäjäksi! Tarjoamme jokaiselle uudelle app-käyttäjälle ilmaisen työpäivän VALOn pienessä työhuoneessa ja coworking-alueella.

mies-nauttii-työstä-keskuspuisto-valohotelwork

Vähän parempi työreissu VALOon!

Kesäinen workcation VALOssa

Kuka väittää, että työtä ja lomaa ei voi yhdistää? Vietä täydellinen työpäivä ja hotelliyö VALOssa! Käynnistä päivä juuri niinkuin sinulle sopii. Rentouttavat unet, herkullinen aamiainen, inspiroiva työympäristö & hirsisaunojen löylyt. Workcationiin sisältyy coworking-tilat, hirsisaunat, kuntosali ja hotelliyö! Tarvittaessa voit vaihtaa huoneesi päiväsaikaan työhuoneeksi pyytämällä vastaanotosta.

työhuone-smart-valohotelwork

WORK SARJALIPPUKAMPANJA

Työtilat sarjalipuilla alkaen 35,10 €/kpl (alv 0%)

Viihtyisät työtilat huokeaan hintaan! Työskentele päivä VALOssa silloin kun sinulle sopii. Sauno, treenaa ja verkostoidu, tee mitä haluat. Osta sarjaliput kätevästi nyt VALO web appista!

Nainen_vesilasi_wellness_aurinko

STAYCATION HELSINGISSÄ

VALOn staycation-paketti

Kotoisassa hotellihuoneessa rentoutuu kuin suomalaisella mökillä, ja kuohuvaa voi maistella vaikka tunnelmallisella valopihalla. Varaa nyt herkullinen lähiloma!

Työntekijöitä työskentelemässä ja kahvittelemassa VALO Workin Coworking-tiloissa Helsingin Ruskeasuolla

TYÖMATKA HELSINKIIN

Hotelliyö & työtilat

Varaa vastuullinen ja kätevä työmatka Helsinkiin: hotelliyön päälle saat käyttöösi VALOn työhuoneen ja coworking-tilat.

VALO Workin coworking tila

TYÖTILAT PÄIVÄPASSEILLA

Coworking sarjaliput & sauna alk. 18 € /pvä

VALO Workistä saat itsellesi ja työntekijöillesi käyttöön viihtyisät coworking-tilat päiväksi kätevillä sarjalipuilla.

À LA CARTE MENU WINTER/SPRING 2024

Bistro ELO's dinner menus

Enjoy the fresh flavours of winter & early spring at Bistro ELO! Indulge yourself in our delicious à la carte menu, offering tasty culinary journeys with carefully selected ingredients and flavour combinations. Don't miss out on this opportunity to treat yourself; reserve your table at Bistro ELO today!

RESTAURANT GIFT CARDS

Gift cards for restaurants from €25

The most wonderful gift cards for moments together at VALO! Choose a gift card to hotel, to restaurants or to pamper your loved one with a staycation including an amazing dinner.

SUO-terassi

Kesäjuhlat VALOssa

Järjestä firman rennot juhlat VALO Hotel & Workissa Helsingissä! Varaa SUO yksityiskäyttöön, nauti yhdessäolosta ja kesäisistä grilliherkuista. Ota yhteyttä ja järkätään yhdessä unohtumattomat kesäjuhlat!