attention icon

HOTELLITARJOUS 11. - 18.4.2022

Pääsiäinen Helsingissä, 2 yötä -20%, 3 yötä -30 %

Vietä pääsiäisen ihana loma 11. - 18.4. huolettomasti VALO Hotel Helsingissä! Hotellitarjouksella nyt 2 yötä -20% ja 3 yötä -30%. Alennuksen hyödyntämiseen ei vaadita erillistä kampanjakoodia.

Varaa nyt

Hotellitarjous: pääsiäinen Helsingissä

Nyt on rentouttavan lähiloman aika: vietä pääsiäisen ihanat hetket huolettomasti hotellissamme! Nyt luvassa on hemmottelua huoneessa täydellisen levon ja maittavan ruoan parissa. Lisäksi voit rentoutua kattokerroksen wellness-alueella! Tässä on hyvä olla.

Tarjoamme pääsiäisen kunniaksi koko viikon kestävän hotellitarjouksen, jonka avulla voit varata 2 yötä -20% alennuksella ja kolme yötä -30% alennuksella. Kampanjahintaiset hotelliyöt saatavina aikavälille 11.4.- 18.4. Tarjouksen hyödyntämiseen ei tarvitse erillistä koodia.

VARAA HOTELLIYÖ

Pääsiäinen VALOssa

Hotellitarjouksen lisäksi VALOssa riittää tekemistä! Bistro ELO tarjoilee maittavaa ruokaa ja Lounge Bar & SUO avaa ovensa pe-la 17-24. Lapsille on luvassa leikkihuone, lasten menut sekä pääsiäismunien etsintää.

Bistro ELOn pääsiäis-specialista löytyy tänä vuonna grillattua karitsaa lisukkeineen. Annos on suunniteltu jaettavaksi kahden hengen kesken. Pääsiäismenun hinta kahdelle hengelle on 57 €.

Pääsiäis-special sisältää:

  • Grillattua karitsan karetta ja ylikypsää niskaa
  • Paahdettua perunaa, pähkinävoita ja parmesan cremeä
  • Grillattua kaalia

Pääsiäismenu on tarjolla Bistro ELOssa perjantaina ja lauantaina.

VARAA PÖYTÄ

VALO Hotelli Helsinki city running day logo

Ajankohtaista, Helsinki, Tapahtumat

Helsingin ja Espoon juoksutapahtumat 2024

Juoksukausi 2023 on jo todella hyvin vauhdissa. Pääkaupunkiseudulla, Helsingissä ja Espoossa, on kuitenkin vielä jäljellä monia eri juoksutapahtumia, joita esittelemme tarkemmin tässä tekstissä.

Syyslomalla Helsingissä aikaa voi viettää esimerkiksi kuvassa näkyvässä Linnanmäen huvipuistossa

Ajankohtaista, Helsinki, Tapahtumat

Syysloma Helsingissä 2024 – nauti ruskasta pääkaupungissa

Syyslomia vietetään tänä vuonna viikoilla 42 (16.10. –20.10.2023) ja 43 (23.–27.10.2023).  Vaikka lomien alkuun onkin vielä kosolti aikaa, on nyt hyvä hetki suunnitella myös syksyn lomamatkoja. Tässä tekstissä jaamme vinkit syysloman viettoon Helsingissä vuodelle 2023.

Suosittu brittibändi Coldplay esiintyy Helsingin Olympiastadionilla kolmesti kesällä 2024

Ajankohtaista, Helsinki, Tapahtumat

Coldplay saapuu Suomeen – neljä keikkaa Helsingin Olympiastadionilla

Huhut Coldplayn ensimmäisestä Suomen keikasta osoittautuivat todeksi, kun yhtyeen esiintyminen Helsingin Olympiastadionilla vahvistettiin. Myöhemmin kuluvalla viikolla tiedotettiin myös kolmesta lisäkeikasta, minkä myötä esiintymisiä nähdään peräti neljä kappaletta. Yleinen lipunmyynti suositun brittibändin keikoille alkaa perjantaina 28. heinäkuuta.

KAMPANJAN EHDOT:

- Kaksi hotelliyötä -20% ja kolme hotelliyötä -30%
- Kampanjahinnat voimassa hotellivarauksille aikavälillä 11 - 18.4
- Tarjous koskee kaikkia VALO Hotellin huonetyyppejä (Smart, Deluxe ja Comfort)

Valitse kampanja saatavilla olevista hinnoista varausta tehdessäsi, alennus on jo laskettu hintaan.

Kampanja koskee vain uusia varauksia ja on varattavissa vain netissä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin.

Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
010 340 4001 / reservations.helsinki@valohotel.fi.