attention icon

Huomioithan, että wellness-alue on käytössä rajoitetusti huoltotöiden vuoksi maanantaina 3.4. ja keskiviikkona 5.4. Lue lisää

Terassikauden avaus 2022: VALOn Rooftop Terrace avataan 25.5!

VALOn Rooftop Terracella vietetään avajaisia toukokuun lopussa 25.5.2022!

Kattoterassilla vietetään kesän ikimuistoisinta iltaa auringonlaskusta nauttien. Bar SUOn baarimestari Ville tarjoilee virkistäviä kesäisiä juomia ja DJ sekä saksofonisti Antti Hynninen pitävät huolen musiikista.

Terassikauden avajaiset Helsingissä

VALOn Rooftop Terracella vietetään avajaisia toukokuun lopussa 25.5.2022! Terassi aukeaa klo 16 ja sinne pääsee kulkemaan VALOn hissillä, joka sijaitsee valopihan portaiden lähettyvillä.

Kattoterassilla vietetään kesän ikimuistoisinta iltaa auringonlaskusta nauttien. Bar SUOn baarimestari Ville tarjoilee virkistäviä kesäisiä juomia ja DJ:t Miika ja Jere sekä saksofonisti Antti Hynninen pitävät huolen musiikista.

Muusikot VALOn Rooftop Terracella

Dj Miika, Show DJ ja juontaja yli 30 vuoden kokemuksella on tehnyt yli 1500 keikkaa Hangosta Kittilään, Rymy-Eetusta Mummotunneliin ja Tahko Panorama Baarin AfterSki bileisiin. Erikoisosaamisena Miikalla on energinen showdj-juontaminen ja takuuvarmat bileet pilkkuun saakka. Miikan keikoilla usein yleisöstä itsestään tulee esiintyjiä, oli sitten kyseessä legendaarinen letkajenkka, zorbas tai vaikka limbo-skaba.

Dj Jere on yli 25 vuotisen uransa aikana soittanut lähes kaikissa Helsingin trendikkäimmissä ravintoloissa ja klubeilla, kuten myös ulkomaisilla venuuilla. Hänen soundinsa on ajatonta ja nykytaiteellista. Musiikkisalkusta löytyy huikeita aarteita discosta rytmimusiikin klassikoihin, jotka sopivat niin tyylikkäisiin cocktail-tilaisuuksiin, rentoihin yleisötilaisuuksiin kuin savuisille klubeillekin.

Legendaarisessa Bassoradiossa Jerellä oli oma ohjelma yli 15 vuotta. Hän on kuratoinut myös Youtube Musicin ja Finnairin musiikkilistoja, sekä soittanut niin Kiasmassa kuin Provinssirockissa. Jeren soittotyyli, energia ja yhteys yleisöön saavat katsojat & kuulijat aina hyvälle tuulella. Musiikkivalikoimista löytyy niin yllätyksiä kuin tuttuja kappaleita, jotka sopivat kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Antti Hynninen on saksofonisti, säveltäjä ja tuottaja, sekä Dj & Live Sax kulttuurin pioneeri Suomessa. Hänet voi lisäksi nähdä keikoilla muun muassa Tuomo Prättälän, Tuomari Nurmion, Janna Hurmerinnan, Felix Zengerin ja Suomen jazzhuippuja esiintuovan Ricky-Tick Big Bandin kanssa.

Hynninen ollut viime vuosina erittäin työllistetty muusikko ja ehtinyt soittaa lähes 40 levyllä ja tuottaa 4 albumia sekä lukuisan määrän vinyyli- ja digitaalisia singlejä Rebeat-taiteilijanimellä. Saksofonisti toimii myös aktiivisena näyttämömusiikin säveltäjänä: musiikkia on syntynyt jo yli 20 sirkus-, tanssi- ja teatteriesitykseen.

 

Ilmoittaudu mukaan

Mikäli haluat ilmoittautua mukaan VALOn terassikauden avajaisiin, voit osallistua tapahtumaan VALO Hotel & Workin Facebook-sivulla. Muistathan kutsua myös kaverin mukaan!

ILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN