VALO Comfort Double

Hieman enemmän tilaa

Mukavan näppärä 17 m2 huone, jossa 1-2 yöpyjää viihtyy helposti pidempäänkin. Tilaa on hieman enemmän, vastuullisesti kuitenkin.

49" taulu-tv · hiustenkuivaaja · Parisänky ja sänky yhdelle · säädettävä ilmastointi · säädettävä valaistus · silityslauta · silitysrauta · suihku

1-2 hlö

17 m2

Sohva (max. 2 hlö)

Kylpytakki & tohvelit

1-2 hlö / 17 m2

  • Parisänky
  • 49” taulutelevisio
  • Kylpyhuone suihkulla
  • Hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta
  • Älykäs, säädettävä ilmasto & valaistus

 

Ole matkallasi kuin kotonasi

VALO Comfort -huone on sinun oma pieni tilasi; täällä odottaa puhdas mukavuus ja aidon rauhalliset yöunet. Huone on täysin hiljainen ja viihtyisä kotipesä, jossa seinänaapureista ei ole tietoakaan. Kaikissa materiaaleissa sekä kalusteissa näkyy niin vastuullisuus kuin suomalaisuus. Näppärästä pienestä kylpyhuoneesta löydät mm. Woodion tyylikkään pesualtaan.

Voit säätää hotellihuoneesi valaistusta, lämpötilaa ja ilmastointia juuri itsellesi sopivaksi, kaipasit sitten pehmeämpää valaistusta tai lämpöä pakkaspäivään. Koko hotellimme on käsissäsi huonetabletilla, josta voit tilata huonepalvelua tai varata vaikka illallisen ravintolastamme. Illasta on hyvä nauttia myös oman huoneen rauhassa, sillä seinältä löytyy 49 tuuman taulu-tv ChromeCast-ominaisuudella.

Niin rauhaa kuin raikuvaa elämää

Huoneesi ulkopuolella sinua odottaa herkullinen elo: Bistro ELOssa nautit pohjoismaisista mauista, Lounge & Bar SUOssa raikkaista cocktaileista ja wellness-alueella täydellisen rentouttavista löylyistä.

Työmatkalla VALOssa?

Kaikki VALOn hotellihuoneet voivat olla myös erittäin mukavia työhuoneita. Et löydä huoneesi nurkasta perinteistä työpöytää, vaan muutamme halutessasi koko huoneesi toimistoksi aina valaistusta myöten. Voit kysyä lisää toimistohuoneesta ja sen hinnoista hotellimme vastaanotosta. Lisäksi hotellin 2. kerroksesta löytyy kauniita yhteistiloja niin hiljaiseen työhön kuin rentoon ideointiin.