Koronaohjeistus

Koronaohjeistus | VALO Hotelli Helsinki

VALO Hotel Helsingin koronaohjeistus kertoo ajankohtaiset toimemme turvallisten vierailujen puolesta. Seuraavilla toimenpiteillä varmistamme sen, että voit saapua hotelliimme rauhallisin mielin.

Koronaohjeistus päivitetty: 10.3.2022

Koronapassi

VALO Hotel & Workin tiloissa ei edellytetä koronapassia.

Aamiainen

Aamiainen tarjoillaan VALOn 1.kerroksen ravintoloissa. Kiireisimpinä aikoina otamme käyttöön porrastetut aamiaiskupongit, jotka jaetaan vastaanotostamme. Ravintolamme ajantasainen päivitetty tartuntalain 58A §:n edellyttämä ravintolan omavalvontasuunnitelma on nähtävissä ravintolassa pyydettäessä.

Ohjeet kuponkien ollessa käytössä

Aamiainen on porrastettu aamiaiskupongeilla, jotka jaetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä vastaanotosta. Aamiaiskupongissa on aika, jonka välillä sinun tulee saapua aamiaiselle. Esimerkki: Jos aamiaiskupongin aikavälinä on 7-7:45, voit saapua aamiaiselle vaikka klo 7:15. Muistathan noutaa aamiaiskupongin vastaanotosta, mikäli kirjaudut hotelliin sisään self check-in -automaatilla.

Aukioloajat:
Ma-pe 7-9.30
La 8-11 Su 8-12

Wellness-alue

Kattokerroksesta löytyy höyrysauna, takkahuone, rentoutumisaltaita, perinteisiä saunoja, hirsisaunoja sekä monipuolinen kuntosali.

Ajankohtaista
Wellness-alue on auki arkisin 8-11 ja 15-23, viikonloppuisin 8-12 ja 15-23.

Ohjeita wellness-alueelle
Ajanvarauslinkki wellness-alueelle lähetetään sähköpostiin muutama päivä ennen majoituksen alkamista. Majoituksesi hintaan sisältyy päivittäin yksi varausaika wellness-alueelle, ethän siis varaa useampaa aikaa peräkkäin. Suosittelemme varaamaan ajan hyvissä ajoin. Wellness-alueella voi viettää aikaa max. 50 hlöä kerralla seuraavasti:

Maanantaiaamu- Perjantai-aamu: 1h 45min
Perjantai-ilta – Sunnuntai-ilta: 1h 15min

Wellness-alue on varattu yli 16-vuotiaiden käyttöön klo 20 jälkeen. Vaihdathan uima-asusi jo huoneessa ja ota pyyhe/kylpytakki mukaasi. Kylpytakit ja tossut kuuluvat Comfort- ja Deluxe-huoneluokkiin. Jos yövyt Smart-huoneluokassa, voit vuokrata kylpytakin ja tossut vastaanotosta hintaan 10 €.

Aukioloajat
Wellness-alue: Ma-pe 8-11 ja 15-23, la-su 8-12 ja 15-23
Wellness bar: Pe-La 16.00 – 22.30
Kuntosali: Ma-su klo 7-22. Lue lisää kuntosalista täältä.

Ravintolat

Seuraamme viranomaismääräyksiä ja noudatamme THL:n suosituksia. Viranomaismääräysten mukaisesti ravintolamme paikat on rajattu siten, että istumapaikoista on käytössä 75%. Ravintolamme ajantasainen päivitetty tartuntalain 58A §:n edellyttämä ravintolan omavalvontasuunnitelma on nähtävissä ravintolassa pyydettäessä.

Ravitsemisliikkeiden anniskelua, aukioloa, asiakasmääriä ja istumapaikkaa koskevat vaatimukset poistuvat 1.3. alkaen. Ravitsemisliikkeitä koskevat yleiset hygieniavelvoitteet ovat voimassa 31.3. asti.

Palvelemme ravintolassamme, take awayna sekä huonepalveluna. Huoneiden minibaarit ovat käytössä vuorokauden ympäri. VALO Shop hotellin aulassa myy yksittäispakattuja snackeja sekä alkoholittomia juomia 24/7. Voit ottaa tuotteet mukaasi huoneeseen.

Lounas
Ma-Pe klo 11-13
Katso lounaslista täältä

Illallinen:

Ma- To 17.00 – 22.00 (Keittiö kiinni 21)
Pe-La 17.00 – 23.00 (Keittiö kiinni 22)

VALO Shop

VALO Shopissa tarjoillaan 24/7 pientä syötävää ja juotavaa. Alkoholijuomien anniskelu päättyy klo 01.30.

Room Service

Room Servicen kautta voit tilata huoneeseesi syötävää ja juotavaa. Tilaukset voit tehdä huonetabletilla tai soittamalla vastaanottoon. Tarjolla on esimerkiksi VALOn lohikeitto, salaatteja ja minibar-tuotteita. Huonepalveluna voi anniskella normaalin anniskeluajan mukaan eli klo 9.00 ja 01.30 välisenä aikana.

Kokoukset ja tapahtumat

VALOssa tapahtumien järjestäminen on aina turvallista. Noudatamme hallituksen antamia ohjeistuksia ja kokoontumisrajoituksia. Kokoukset ja tapahtumat voivat kestää klo 21 asti ja tilaisuuksissa on mahdollisuus anniskeluun klo 20 asti. Kokouspakettien aamukahvit ovat saatavilla hotelliaamiaisen (klo 9.30 asti) yhteydessä ja lounas tarjoillaan Bistro ELOssa toistaiseksi klo 11-13. Iltapäiväkahvit tarjoillaan kahvitorilla.

Ajankohtaiset rajoitukset ja yksityiskohdat kertoo asiakaskokemus- ja myyntitiimimme:  +358 10 340 4000, meetings.helsinki@valohotel.fi

Sisään- ja uloskirjautuminen

Voit kirjautua sisään hotellin 1.kerroksen vastaanoton vieressä olevilla self-check in -automaateilla tai ilmoittautumalla vastaanottoon. Kehotamme vieraitamme pitämään huolta turvaväleistä asioidessaan vastaanotossa. Uloskirjautumisen voit hoitaa sähköpostiisi saapuvan linkin kautta tai 1.kerroksen self check-in -automaatilla. Avaimen voit jättää huoneeseesi tai vastaanoton edessä olevaan puiseen laatikkoon. Sisään- ja uloskirjautumisajat löydät tämän sivun lopusta.

Toimenpiteet kaikissa tiloissa

Henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja kaikissa yleisissä tiloissamme lukuun ottamatta  keittiötiloja. Suosittelemme myös asiakkaitamme käyttämään kasvomaskeja: tarjoamme maskeja asiakkaillemme vastaanoton luona.

Olemme asettaneet hotelliin käsien desinfiointipisteitä asiakkaiden ja työntekijöiden käyttöön. Käsien desinfiointipisteet löytyvät hotellin julkisista tiloista seuraavista paikoista: hotellin ja ravintolan sisäänkäynnit, hotellin aulan vastaanotto- ja ravintolatiskit, kokoustilat sekä yleisten wc -tilojen ja hissien edustat.

Suosimme korttimaksuja ja vältämme käteisen vastaanottamista. Korttimaksupäätteet sekä muut kosketuspinnat desinfioidaan tehostetusti. Huoneavaimet desinfioidaan niiden palauduttua vastaanottoon.

Tiedotamme aktiivisesti henkilöstöämme viimeisimmistä suosituksista ja seuraamme, että ohjeistuksia noudatetaan sisäisesti. Panostamme erityisen hyvään käsihygieniaan noudattaen THL:n laatimaa ohjeistusta. Kiinnitämme erityistä huomiota korkeaan hygieniatasoon palvelutilanteissa. Käsiä pestään entistä useammin ja käsidesiä käytetään säännöllisesti työvuoron ajan. Keittiössä käytetään kertakäyttöhansikkaita pakkaamattomien elintarvikkeiden käsittelyn parissa.

Olemme lisänneet hotellin siivous- ja hygieniatoimia entisestään. Kaikki  hotellihuoneet ja yleiset tilat siistitään huolellisesti päivittäin. Usein kosketeltavat pinnat kuten ovenkahvat, hissin napit, vesihanat, sekä saniteettitilat puhdistetaan useamman kerran päivässä desinfioivalla puhdistusaineella. Kaikkien pöytien ja tuolien pinnat puhdistetaan säännöllisesti käytön jälkeen.

Terveenä VALOon

Meille VALOssa on äärimmäisen tärkeää turvata kaikkien vieraidemme sekä henkilöstömme terveys. Ethän siis saavu koronaoireisena hotelleihimme tai ravintoloihimme.

Lisätietoa koronaan viittaavista oireista löydät täältä.

Mikäli sinulle ilmaantuu koronavirukseen viittaavia oireita vierailullasi, niin olethan pikimmiten yhteydessä vastaanottoomme lisäohjeita varten.

Vastaanotto
+358 10 340 4001
reception.helsinki@valohotel.fi