attention icon

Linnanmäki kampanja 5.10.-23.10.

Hotelliyö ja rannekkeet Linnanmäelle alk. 141 €*

Yövy VALOssa ja vietä ikimuistoinen päivä Linnanmäen Valokarnevaaleilla! Kampanjahintaan sisältyy hotelliyö sekä rannekkeet Linnanmäen huvipuistoon.

Hinta alk. 141 €* (*1 hlö hotelliyö ja Linnanmäen ranneke)

Varaa koodilla PROHUVI

KAMPANJAN EHDOT

Kampanjahintaan sisältyy hotelliyö, aamiainen sekä rannekkeet Linnanmäelle jokaiselle yöpyjälle. Hotelliyöt varattavissa 23.10 asti aikavälille 13.10.-23.10.2022. Huoneita saatavilla rajoitettu määrä.

Valitse kampanja käyttäen koodia PROHUVI

Kampanja koskee vain uusia varauksia ja on varattavissa vain netissä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin.

Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
010 340 4001 / reservations.helsinki@valo.fi.

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Hae huoneet

Hotelliyö ja rannekkeet Linnanmäelle

Yövy VALOssa ja koe kerralla Linnanmäen parhaat huvit sekä Helsingin puistojen upea ruska! Linnanmäellä vietetään lokakuussa huvipuistokauden päätösjuhlaa, eli Valokarnevaalia. Vielä siis ehdit nauttimaan huvipuistolaitteiden vauhdista ja hurmasta. Tämä paketti sisältää aina hotelliyön ja rannekkeen Valokarnevaaleille jokaiselle yöpyjälle.

VALOssa on syysloman ajan upea lasten leikkihuone, jossa riittää tekemistä perheen pienimmille. Wellness-alueella on käynnissä koko perheen vesileikit aina klo 19:30 saakka*. Kun on aika rauhoittua, voit laittaa TV:stä pyörimään omat perheen suosikit ChromeCastilla.

VALO on vastuullinen ja kauniin suomalainen hotelli, jossa herkutellaan kahden ravintolamme antimilla. Bistro ELOssa nautitaan uudistuneen á la carte -menun suomalaisista mauista, ja Lounge & Bar SUOssa maistellaan laadukkaita juomia harvinaisen tyylikkäissä puitteissa.

* Huomaathan, että wellness-alue sisältyy vain Comfort ja Deluxe -huoneluokkaan.

Linnanmäen huvipuistokausi huipentuu Valokarnevaaliin

Keväällä alkanut ja erittäin aktiivinen huvipuistokausi huipentuu Linnanmäellä totuttuun tapaan Valokarnevaaleihin, joita vietetään tänä vuonna puolentoista viikon ajan 13. – 23.10.

Jokaisena tapahtumapäivänä on luvassa laadukasta viihdettä sekä isoille että pienemmille huvipuistovieraille, kun Lintsin lavoille nousee toinen toistaan valovoimaisempia esiintyjiä. Myös kaikki huvipuiston omat palvelut laittavat tämän jakson aikana parastaan ennen kuin Linnanmäki vetäytyy taas talven ajaksi odottelemaan uutta huvipuistokautta.