attention icon

TYÖMATKAKAMPANJA 12.5. - 19.6.

Työmatka VALOon

Starttaa työviikkosi vähän paremmin! Yövy ja työskentele SU-MA VALOn Smart-huoneessa nyt hintaan 99 € / yö. Kampanjaan sisältyy majoitus, aamiainen, työpäivä Smart-huoneessa sekä coworking-tilat ja wellness-sisäänpääsy.

VARAA koodilla PRODUUNI

KAMPANJAN EHDOT

Kampanjahintaan sisältyy sunnuntai-maanantain välinen hotelliyö, aamiainen, pääsy wellness-alueelle aukioloaikoina sekä Smart-työhuone ja VALO Workin coworking-tilat päiväksi. Kampanja varattavissa 12.5. - 19.6. asti aikavälille 13.5. - 19.6. ja se koskee vain SU-MA yötä. Huoneita saatavilla rajoitettu määrä.

Smart-huone yhdelle 99 €
Smart-huone kahdelle 119 €

Valitse kampanja käyttämällä koodia PRODUUNI osoitteesta booking.valo.fi.

Kampanja koskee vain uusia varauksia ja on varattavissa vain netissä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin.

Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
010 340 4001 / reservations.helsinki@valo.fi

Yövy ja työskentele VALOn Smart-huoneessa

 

Näillä eväillä ei työviikko voisi paremmin alkaa! Varaa sunnuntain ja maanantain välinen yö VALOsta ja vietä energinen työpäivä rauhallisessa Smart-työhuoneessa tai viihtyisissä VALO Workin coworking-tiloissa. Nuku hyvät yöunet ja starttaa työpäivä Bistro ELOn maukkaalla aamiaisella. Aamiaisen jälkeen voit ladata akut työpäivääsi VALOn wellness-alueella tai vaihtoehtoisesti löylytellä hirsisaunoissa työpäivän päätteeksi.

Miksi et aloittaisi työviikkoasi vähän paremmin?

VARAA KOODILLA PRODUUNI