STAYCATION 17.11.2021-30.12.

Staycation & kuohuvat 149 € kahdelle

Vietä tämän talven ja ensi kevään herkullisin staycation VALOssa!

Rentoudu tyylikkäässä hotellissa ja nauti pirskahtelevat kuohuvat päälle. Tästä ei loma parane!

VARAA HOTELLIYÖT NYT

KAMPANJAN EHDOT

Kampanjahintaan 149 € sisältyy kahdelle hengelle hotelliyö Comfort-luokan huoneessa, piccolopullot kuohuvaa saapumispäivänä, aamiainen sekä pääsy wellness-alueelle aukioloaikoina. Hotelliyöt varattavissa 17.11.2021-30.12.2021 välisenä aikana ajankohdalle 17.11.2021-30.4.2022. Huoneita saatavilla rajoitettu määrä.

Valitse kampanja saatavilla olevista hinnoista varausta tehdessäsi, alennus on jo laskettu hintaan.

Kampanja koskee vain uusia varauksia ja on varattavissa vain netissä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin, kampanjoihin tai etuihin.

Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
010 340 4001 / reservations.helsinki@valohotel.fi.

Ihana staycation | VALO Hotel Helsinki

Nyt varataan tämän talven ja ensi kevään herkullisin staycation Helsingissä! Yövy viihtyisässä Comfort-huoneessa ja nauti pirskahtelevat kuohuvat hintaan 149 € /2hlöä.

VALOsta löytyy kaikki täydelliseen lomaan. Talon omassa ravintolassa Bistro ELOssa odottaa taivaallinen kolmen ruokalajin illallinen sesongin parhaista raaka-aineista. Tunnelmallisessa Lounge & Bar SUOssa nautitaan rentoa tunnelmaa, maukkaita cocktaileja ja pientä naposteltavaa. Kattokerroksen suloinen wellness-alue saunoilla sekä kotoisa hotellihuone sulattaa kovimmatkin stressit. Bistron laadukas aamiainen ihanalla jogurtti- ja puurobaarilla kruunaa hotelliloman, johon haluat palata aina uudelleen.

Majoitukseen sisältyy yö kahdelle Comfort-luokan huoneessa, wifi, aamiainen, piccolopullot kuohuvaa saapumispäivänä sekä pääsy saunoihin (ajanvarauksella) ja kuntosalille. Hotellin aamiaisella on runsaasti vaihtoehtoja myös vegaaneille. Voit pysäköidä kätevästi VALOn omaan halliin, lue lisää pysäköinnistä täältä.

VARAA HOTELLIYÖT