attention icon

Huomioithan, että wellness-alue on käytössä rajoitetusti huoltotöiden vuoksi maanantaina 3.4. ja keskiviikkona 5.4. Lue lisää

Alkuvuoden pysäköintikampanja

Maksuton pysäköinti hotellivarauksille 10.3.2023 asti

Pysäköi ilmaiseksi VALOn parkkihallissa! Tarjoamme 10. maaliskuuta asti maksuttoman pysäköinnin omassa parkkihallissamme kaikkiin hotellivarauksiin, jotka on tehty suoraan omien varauskanaviemme kautta.

VARAA HOTELLIYÖT

Varaa hotelliyöt

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Onko sinulla varauskoodi?
Hae huoneet

Pysäköinti VALOn parkkihallissa

VALO Hotelli Helsingissä voit pysäköidä hotellin omaan maksulliseen halliin edullisesti. Ruskeasuon pysäköintihalli on avoinna kaikille 24/7. Pysäköintiä ei tarvitse varata etukäteen. Ota sisään ajaessasi puomilta lipuke ja näytä se vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Pysäköintihallin ajoramppi on osoitteessa Nauvontie 10. Asiakaspaikkoja on 155 kpl, mukaan lukien sähköautojen latauspisteet 20 kpl. Pysäköintihallissa on lisäksi erilliset pyöräpaikat. Parkkihallin max. korkeus on 2,8 m ylätasanteella. Pysäköintihallista on kulku sisäkautta VALO Hotel & Workin tiloihin.

Sähköauton lataus

VALO Hotel & Workin parkkihallista löytyy 20 kpl sähköautojen latauspaikkoja. Sähköauton lataus tapahtuu eParking -sovelluksen kautta. Sovellus ladataan puhelimen sovelluskaupasta ja sinne tulee rekisteröityä käyttäjäksi. Latauksen hinta on 0,25 € /KWH.

VALOn majoituskampanjat

VALO Hotelin comfort-huonetyyppi

LAHJAKORTIT

Hotellilahjakortit alkaen 50 €/kpl

Ihanimmat lahjat löytyvät hetkistä VALOssa! Valitse lahjakortti hotelliin, ravintoloihin tai vaikkapa upealle staycationille illallisella.

VALO App hotelli coworking helsinki

HOTELLITARJOUS - KAMPANJA 30.4.2023 ASTI

20 % alennus - yöt VALOssa tarjoushinnoin

Nyt on oikea hetki rekisteröityä VALO Appiin! Tarjoamme app-käyttäjille huhtikuun loppuun asti huikean 20 % alennuksen päivän majoitushinnasta. Hotellitarjous on voimassa sekä nykyisille että uusille app-käyttäjille.

Kampanjan ehdot

- Koskee hotelliöitä 10.3. asti
- Voimassa vain suoraan VALOn omissa varauskanavissa (nettisivut, VALO App ja asiakaspalvelu) tehtyihin varauksiin
- Kampanja tulee voimaan automaattisesti kun otat sisään ajaessasi puomilta lipukkeen ja näytät sen vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä.
- Pysäköintiä ei tarvitse varata tai ilmoittaa etukäteen. Saat lipukkeen puomilta.

Kampanja koskee jo voimassa olevia varauksia ja on yhdistettävissä VALOn muihin hotellitarjouksiin.

Tarvitsetko apua varaukseen? Ota yhteyttä:
010 340 4001 / reservations.helsinki@valo.fi.