attention icon

Info asiakkaille

Tervetuloa VALO Hotel & Workiin!

Mitä olet tykännyt vierailustasi VALOssa? Toivomme, että olet löytänyt kaiken tarvitsemasi tiedon ja nauttinut ajastasi kanssamme. Jos ikinä tarvitset mitään, voit aina ottaa yhteyttä vastaanottoomme: +358 10 340 4000 / reception.helsinki@valo.fi

VALO pähkinänkuoressa

VALO Hotel & Work on hybridi, joka yhdistää hotellin, työtilat ja kokouspalvelut samoihin tiloihin. VALOn huoneet voidaan muuttaa aina tarpeen mukaan majoituksesta työ- ja kokoustiloiksi.

Vastuullisuus

Kaksoiskäyttöiset tilamme varmistavat, että emme valaise tai lämmitä tyhjiä tiloja minään vuorokauden aikana. Olemme myös sitoutuneita vastuullisiin valintoihin kaikessa, aina palveluvalikoimasta kalusteisiin. VALOlle myönnettiin hiljattain Excellent-tason BREEAM In-Use ympäristösertifikaatti, ja saavutamme Green Key -ympäristösertifikaatin korkeat standardit.

VALO Workin asiakaspalvelija Jarkko

Aukioloajat

VALOn aamiaisen, wellness-alueen, illallisen ja monen muun aukioloajat kootusti yhdessä paikassa.

Aukioloajat
VALO Hotelli Helsinki Ravintolat Aamiainen

Aamiainen

Herkullinen, pohjoismainen aamiaisemme tarjoillaan ensimmäisen kerroksen ravintolassa Bistro ELOssa. Aamiainen sisältyy majoitukseesi.

Aukioloajat
Pysäköinti Helsingissä

Yhteystiedot

Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki

Pysäköintihallin sisäänajo:
Nauvontie 10

Yhteystiedot
Flexus Terveyspalveluiden urheiluhieronta Helsingin Mannerheimintiellä

Palvelut

VALOsta löydät saman katon alta palveluita niin työhön kuin vapaa-aikaan.

Tutustu
VALO Hotelli Helsinki Kokoustilat kokouspaketit

Tarinamme

VALOn takana on tarina työkseen paljon matkustavasta yrittäjästä, joka ei voinut ymmärtää miksi samaa tilaa ei voisi hyödyntää paremmin ja käyttää useampaan tarkoitukseen.

Lue lisää
VALO App taustalla

VALO App

Rekisteröitymällä VALO App -käyttäjäksi saat VALOn työtilat, kokoustilat & majoitukset kätevästi napin painalluksella sekä käyttöösi lukuisia etuja!

Rekisteröidy
cropped-5.jpg

Vastuullisuus

VALO on vastuullinen hybridihotelli, jonka lisäksi se on sitoutunut tekemään vastuullisia valintoja lähes kaikissa toiminnoissaan.

Lue lisää
Bistro ELO ravintola helsinki

Ravintolat

Viihtyisä ravintolamme palvelee ensimmäisessä kerroksessa.

Ravintolan sivut
VALO Hotelli Helsinki pyörä vapaa-aika kesäloma

Pyöräparkki ja kaupunkipyörät

Turvallinen pyöräparkkimme löytyy parkkihallistamme kahdesta alimmasta kerroksesta. Haluaisitko vuokrata pyörän? Kysy lisää kaupunkipyöristä henkilökunnaltamme!