attention icon

Info asiakkaille

Tervetuloa VALO Hotel & Workiin!

Kokeilitko online check in -palveluamme, vai kävitkö vastaanottomme huipputyyppien luona kirjautumassa sisään? Joka tapauksessa toivomme, että olet löytänyt kaiken etsimäsi ja nautit ajasta kanssamme. Keräsimme tälle sivulle tietoa palveluistamme, aukioloaikoja ja linkkejä, joilla saat kaiken irti vierailustasi.
Lisää kysymyksiä sekä vastauksia löydät FAQ-sivultamme: valo.fi/faq

 

AAMIAINEN

Aamiainen sisältyy majoitukseesi ja tarjoillaan Bistro ELOssa 1. kerroksessa. Huomioithan ruuhka-ajat: arkisin klo 8:30-9:30, viikonloppuisin klo 10-11

Aukioloajat

WELLNESS

Löydät upean sauna- ja allasoastomme 7. kerroksesta käyttämällä vastaanoton viereisiä hissejä. Mikäli et valinnut sisäänpääsyä huonevaraukseesi, voit vielä hankkia sisäänpääsyn saatavuuden mukaan varauspalvelustamme.

sisäänpääsy & ajanvaraus

PARKKIHALLI

Sisäänajo Nauvontie 10, 000280 Hki. Hallissa on myös sähköauton latauspaikkoja. Ota lipuke puomilla ja maksa vastaanottoon ennen lähtöäsi.

Hinnasto

PALVELU 24/7

Vastaanottomme henkilökunta on täällä sinua varten 24/7. Saat meihin yhteyden myös huoneesi tabletilla.

Aukioloajat

TYÖTILAT

Yhdistä majoitukseesi VALOn coworking-tilat ja työhuoneet. Tiedustele hintoja ja saatavuutta vastaanotostamme.

VALO Work

ESTEETTÖMYYS

Deluxe-huoneet, ravintolat ja suurin osa kokoustiloista ovat pääosin esteettömiä huomioiden asioimisen, kulkemisen ja kuulemisen. Lisää tietoa esteettömyydestä ja esteellisyydestä linkin takana.

Lue lisää

VASTUULLISUUS

VALO on sitoutunut vastuullisiin valintoihin. Se ilmenee meillä ilmastotoimenpiteinä ja tasa-arvon puolustamisena aivan kaikessa.

Lue lisää

RAVINTOLAT

Bistro ELO (1. krs) tarjoilee aamiaisen, lounaan ja illallisen, Lounge & Bar SUO (1. krs) laadukkaita juomia ja rentoa tunnelmaa.

Lue lisää

CHECK OUT

Uloskirjautuminen on klo 12 mennessä lähtöpäivänä. Saat ohjeet online check-out -palveluun lähtöpäiväsi aamuna. Voit myös tiedustella myöhäistä uloskirjautumista vastaanotostamme.

WIFI

VALOssa riittää wifiä jokaiselle asiakkaalle. WiFi nimi: VALO Guest

PYÖRÄPARKKI JA KAUPUNKIPYÖRÄT

Pyöräparkkimme sijaitsee K1 ja K2 -kerroksissa parkkihallissa.

VALO SHOP

Pikkunälkä? Vai hammastahna unohtui? Ensimmäisen kerroksen VALO Shopista saat kahvia, virvokkeita, kevyitä snackseja, päivittäistavaroita ja VALO-tuotteita.

LEMMIKIT

Lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita meille. Kerrothan henkilökunnallemme lemmikistäsi etukäteen. Teemme kaikkemme, jotta lemmikilläsi olisi yhtä mukavat oltavat kuin sinulla!

KUNTOSALI

7. kerroksen kuntosalimme on pieni mutta täynnä laadukkaita laitteita. Kuntosali sisältyy majoitukseen. Tuu kokeileen, vaikka sukkasillaan jos salikengät jäi kotiin!

Aukioloajat

VALO WEB APP

Rekisteröitymällä VALO-käyttäjäksi saat työtilat, kokoustilat & majoitukset kätevästi napin painalluksella sekä käyttöösi lukuisia etuja!

Lue lisää & rekisteröidy ilmaiseksi

YHTEYSTIEDOT
Osoite: Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki (Sisäänajo pysäköintikerroksiin: Nauvontie 10)
+358 10 340 4000 / reception.helsinki@valo.fi

VALOn tarina

VALOn takana on tarina työkseen paljon matkustavasta yrittäjästä, joka ei voinut ymmärtää miksi samaa tilaa ei voisi hyödyntää paremmin ja käyttää useampaan tarkoitukseen.

LUE LISÄÄ

Palvelukattaus

VALOsta löydät saman katon alta palveluita niin työhön kuin vapaa-aikaan.

  • Työtilaa kuukausisopimuksella
  • Kokoukset & tapahtumat
  • Yksityistilaisuudet
  • Projektimajoitus
  • Hieronta & kauneuspalvelut

KAIKKI PALVELUT