VALOn avajaiskampanja muutetaan arvonnaksi – alennettuja hotelliöitä tarjotaan yhteensä yli 1500!

VALO:n avajaiskampanjan tarjoushintaiset hotelliyöt jaetaan nyt joka arkipäivä arvonnassa.

0

Aloitimme tänään huikean avauskampanjan, jossa tarjoamme hotelliöitä kahden viikon ajan 1, 10 ja 20 eurolla. Hotelliyöhön kuuluu aamupala ja pääsy wellness-osastolle.

Avauskampanja houkutteli sivuillemme ennätysmäärän kävijöitä, ja valitettavasti varausjärjestelmämme kaatui. Haluamme varmistaa, että huikeat hinnat eivät jää jatkossa käyttämättä teknisen vian vuoksi. Tästä syystä reagoimme heti ja varmistamme, että kaikilla on tasapuolinen mahdollisuus saada yö VALOssa avajaishintaan.

Tarjoushintaiset hotelliyöt arvotaan nyt joka arkipäivä. Arvontaan osallistutaan liittymällä VALOn postituslistalle ja voittajat saavat sähköpostiinsa henkilökohtaisen alennuskoodin.

Pahoittelemme kovasti tämän päivän teknistä vikaa, minkä vuoksi tuomme alennettuja hotelliöitä arvontaan jopa 500 enemmän kuin alunperin. Hotelliöitä on nyt siis tarjolla jopa huikeat 1500 kappaletta.

Arvomme uudet voittajat joka arkipäivä. Ensimmäiseksi tällä viikolla arvomme kaikki 1 € hotelliyöt (ti 11.08. – pe 14.08.). Ensi viikolla suoritamme arvonnat 10 € hotelliöille (ma 17.8. ja ti 18.8.) sekä 20 € öille (ke 19.8. – pe 21.8.).

OSALLISTU UPEAAN KAMPANJA-ARVONTAAN

 

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Sinulla on mahdollisuus voittaa vain kerran ja alennuskoodi on henkilökohtainen. Alennuskoodi tulee käyttää 24h sisällä sähköpostiviestin saamisesta.

Mikäli toivomasi yöpymispäivämäärä on varattu, kokeile jotakin toista päivää. Huoneita on rajattu määrä jokaiselle päivälle.

Asiakaspalaute on meille sydämen asia – kiitos kun annoit meille palautetta!