attention icon

VALO App -20 % alennus päivän majoitushinnasta! Lue lisää

Slush 2022 Helsingissä

Kansainvälinen teknologia- ja kasvuyritystapahtuma Slush on järjestetty vuodesta 2008 Helsingissä. Helsingin Messukeskus on toiminut tapahtuman järjestämispaikkana vuodesta 2014 lähtien. Vuoden 2022 Slush järjestetään niin ikään Messukeskuksessa 17. – 18. marraskuuta.

0

Mikä Slush on?

Slush tuo yhteen kansainvälisiä kasvuyrityksiä, sijoittajia ja mediaa ja auttaa yrityksiä löytämään kasvutekijöitä. Tapahtumassa nähdään paljon julkisuuden henkilöitä, inspiroivia puheenvuoroja sekä lukuisia kansainvälisiä suuryrityksiä. Slushin aikana järjestetään myös useita oheistapahtumia ympäri Helsinkiä.

Slushin pääasiallisena tavoitteena on kasata yhteen kansainvälisiä kasvuyrityksiä, sijoittajia ja mediaa. Tapahtuman tarkoituksena on auttaa yrittäjiä menestymään ja nostamaan yrityksensä maailman parhaaksi omalla toimialallaan.

Vaikka Slushissa on paikalla paljon startup-yrityksiä, nähdään tapahtumassa paljon myös kansainvälisiä suuryrityksiä, joihin lukeutuvat mm. Amazon, Google, Alibaba ja Rakuten. Esimerkiksi näillä yrityksillä on ollut tapana vierailla tapahtumassa vuosittain.

Slushin tähänastista taivalta voisi kuvailla suureksi menestystarinaksi, sillä se on noussut vain muutamassa vuodessa yhdeksi Euroopan johtavista kasvuyritystapahtumista.

Slushin järjestelyistä vastaa voittoa tavoittelematon yhteisö, joka koostuu muun muassa sijoittajista, yrittäjistä, opiskelijoista ja vapaaehtoisista. Slush on myös laajentanut toimintaansa startup-kentässä tuottamalla Soaked by Slush -verkkomediajulkaisua ja ylläpitämällä sen omaa Slush Academy -koulutusohjelmaa.

Slushin toimitusjohtajana on toiminut helmikuusta 2020 lähtien verrattaen nuori Miika Huttunen, joka tuli Slushin toimintaan mukaan vapaaehtoisena jo vuonna 2014. Huttusta ennen tapahtuman toimitusjohtajina ovat toimineet Miki Kuusi (vuodet 2011–2015), Riku Mäkelä (2015–2016), Marianne Vikkula (2016–2018) ja Andreas Saari (2018–2020).

Vuoden 2022 Slushiin paikalle odotetaan noin 4600:a startup-yrityksen perustajaa ja toimihenkilöä, 2600:a sijoittajaa, 400:a median edustajaa ja 12 tuhatta aiheesta kiinnostunutta silmäparia.

Hanki liput

Liput tapahtumaan voit hankkia suoraan Slushin nettisivuilta.

Varaa majoitus Slushin ajaksi

Työhuone VALO Hotel & Workilla

Aiotko osallistua tapahtumaan ja etsit majoitusta? Uudenlainen hybridihotelli VALO Hotel & Work sijaitsee aivan Messukeskuksen lähettyvillä Helsingin Ruskeasuolla ja se toimii loistavana tukikohtana Slushin ajalle.

VALOssa on yhteensä 422 kaksoiskäyttöön suunniteltua huonetta, jotka toimivat päivisin työhuoneina ja öisin hotellihuoneina. Lisäksi VALOsta löytyy coworking-tiloja, 13 kokous- ja tapahtumatilaa, 2 ravintolaa sekä upea kattokerroksen wellness-alue hirsisaunoineen.

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Onko sinulla varauskoodi?
Hae huoneet

Lähteet: Slush.org & Helsingin Sanomat