Sideways Festival avaa Helsingin festarikesän 2023

Sideways Festival on yksi Suomen suurimmista musiikkifestivaaleista, joka järjestetään vuosittain Helsingissä. Festivaali on kasvanut suosiotaan vuosi vuodelta, ja tänä kesänä tapahtuman odotetaan houkuttelevan paikalle jälleen suuren yleisön.

0

Sideways Festival 2023 – aikataulu, esiintyjät ja liput

Sideways Festival 2023 järjestetään Helsingin Suvilahdessa 8.-10. kesäkuuta 2023. Tämä on kolmas kerta, kun festivaali järjestetään samassa paikassa. Festivaalin on lisäksi kasvanut vuodesta toiseen ja saman trendin odotetaan jatkuvan myös tänä kesänä.

Tulevan Sideways Festivalin esiintyjäkaarti on todella vaikuttava, ja se sisältää joitakin musiikkimaailman tunnetuimmista nimistä.

Paikalle saapuu tänäkin vuonna esiintyjiä ympäri maailmaa ja heistä monet esiintyvät ensimmäistä kertaa Suomessa.

Uusia kansainvälisiä esiintyjiä ovat muun muassa vaihtoehto- ja indierokillaan The Guardianin ones-to-watch-listalle noussut Billy Nomates (UK), grungea, trapia ja shoegazea yhdistelevä Sorry (UK) sekä afro-psykedeelistä futuristista pop-musiikkia kaikilla 11 virallisella Etelä-Afrikan kielellä tutuksi tekevä BCUC (ZA), eli Bantu Continua Uhuru Consciousness.

Sideways Festival 2023 ei koostu kuitenkaan pelkästään musiikista, vaan Suvilahdessa on mahdollista nauttia festaritunnelman lisäksi myös muista aktiviteeteista. Paikalla on esimerkiksi erilaisia ​​ruokapisteitä, markkinakojuja ja taideinstallaatioita. Alueella on myös useita baareja, joissa voit nauttia juomista ystäviesi kanssa ja tutustua uusiin ihmisiin.

Liput Sideways Festival 2023:lle ovat jo myynnissä, ja ne myydään nopeasti loppuun. Lippuja on mahdollista hankkia sekä festareiden omien nettisivujen että virallisten jälleenmyyjien kautta. Kuten monien muiden musiikkitapahtumienkin kohdalla, liput on suositeltavaa hankkia jo hyvissä ajoin ennen kesäkuuta.

Varaa festareiden hotellimajoitus VALOssa

DJ soittaa musiikkia VALOn Rooftop Terracella

Oletko aikeissa osallistua tämänvuotiseen Sideways Festivaliin? Varaa majoitus VALO Hotel Helsingissä, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Ruskeasuolla. Matka festarialueen ja hotellin välillä kestää HSL:n julkisen liikenteen välityksellä vain puolen tunnin ajan.

VALOsta löydät lisäksi läpi koko kesän ajan auki olevan Rooftop Terracen, jossa voit virittäytyä festaritunnelmaan myös itse tapahtuman järjestämisaikojen ulkopuolella. Kattoterassi sijaitsee nimensä mukaisesti VALOn kattotasanteella, suositun wellness-alueen vieressä.

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Onko sinulla varauskoodi?
Hae huoneet

Jutun pääkuva: Miikka Varila | Sideways Festivalin nettisivut