Naistenpäivä 2023 – tutustu lahjaideoihimme

Naistenpäivä on kansainvälinen juhlapäivä, jonka tarkoituksena on sekä juhlistaa naisten saavutuksia että kamppailla tasa-arvon puolesta. 8. maaliskuuta vietettävä juhla onkin erinomainen tilaisuus osoittaa rakkautta ja arvostusta tärkeille naisille elämässämme.

0

VALOn naistenpäivän lahjaideat

Jos haluat antaa lahjaksi unohtumattoman elämyksen, VALO Hotel & Workin staycation-paketit ovat loistava vaihtoehto. Staycation-pakettimme sisältävät majoituksen viihtyisässä hotellihuoneessa, lasit kuohuvaa tai kolmen ruokalajin illallisen Bistro ELOssa, maukkaan hotelliaamiaisen sekä pääsyn kuuluisalle wellness-alueellemme Comfort- ja Deluxe huoneluokissa.

Jos et ole varma, mikä majoitusajankohta sopii parhaiten lahjansaajalle, voit harkita VALO Hotel & Workin hotellilahjakortin antamista. Lahjakortti antaa lahjansaajalle mahdollisuuden valita itse haluamansa ajankohdan majoittumiselle.

Hotellilahjakortteja on saatavilla eri arvoisina, joten voit valita lahjan budjetin mukaan. Tarjolla on myös monia valmiiksi räätälöityjä lahjakortteja, joilla teet elämäsi naisen ilahduttamisesta vieläkin helpompaa. Lahjakortteihin voit tutustua tarkemmin lahjakorttikaupassamme.

Bistro ELO tarjoaa myös herkullisen vaihtoehdon naistenpäivän juhlintaan. Ravintolan naistenpäivän tarjous sisältää kaksi hotelliaamiaista yhden hinnalla, jonka lisäksi naisille on tarjolla raikasta mimosaa edullisesti hintaan 4 €/lasi. Bistro ELOn naistenpäivän aamiaiskampanjaan voit tutustua tarkemmin täällä.

ELOssa voit myös nauttia herkullisen illallisen, joka on tarjolla naistenpäivänä klo 17-23. ELOn kevään herkulliseen illallislistaan voit tutustua tällä sivulla.

Naistenpäivän tapahtumat VALOssa

Tervetuloa juhlistamaan naistenpäivää VALO Hotel & Workiin koko päiväksi tai vaikka hetkeksi vain. Ohjelmassa joogaa, hirsisaunat, kotimaisen muotoilun minimessut ja pääsiäiskranssin sidontaa! Tutustu naistenpäivän ohjelmaan.

Muut lahjaideat

Kukat: Kukat ovat perinteinen lahjaidea naistenpäivänä ja ne ovat aina varma valinta. Voit valita esimerkiksi kauniin kukkakimpun tai yksittäisiä kukkia, kuten ruusuja, liljoja tai orkideoita.

Kylpytuotteet: Hemmottele erityistä naista elämässäsi kylpytuotteilla, kuten laadukkailla saippuoilla, kasvojenhoitotuotteilla, kuorinnoilla tai vartalovoiteilla. Nämä tuotteet auttavat rentoutumaan ja tuntea olonsa hemmotelluksi.

Korut: Korut ovat toinen klassinen lahjaidea. Voit valita esimerkiksi kauniin kaulakorun, rannekorun tai korvakorut. Kulta ja hopea ovat yleisiä korumateriaaleja, mutta voit myös harkita erilaisia materiaaleja, kuten puuta tai kiveä.

Kirjat: Jos lahjansaaja rakastaa lukemista, kirja voi olla hyvä lahjaidea. Voit valita esimerkiksi mielenkiintoisen romaanin, elämäkerran tai inspiroivan self help -kirjan.