attention icon

VALO App – 20 % alennus päivän majoitushinnasta! Lue lisää

Matkamessut 2023

Matkamessut on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma, joka tuo yleisön eteen lähes tuhat matkanjärjestäjää, matkakohdetta ja alan yritystä yli 80 eri maasta.

0

Matkamessut järjestetään kolmen vuoden tauon jälkeen

Kolmen vuoden odotus tulee päätökseensä, kun Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut järjestetään tammikuun lopulla Helsingin Messukeskuksessa.

Matkailun elpyminen pitkään jatkuneen pandemian jälkeen on alkanut nopeasti, ja tämä tulee näkymään vahvasti myös pitkään odotetun tapahtuman suosiossa. Matkamessut toimiikin kävijöille tietynlaisena päivämatkana maailman ympäri, sillä paikalla nähdään totuttuun tapaan matkailualan ammattilaisia kaikkialta maailmasta. Messujen aikana onkin helppo tutustua eri matkakohteisiin ja niiden kulttuuriin yhden ja saman tilan sisällä.

Varsinaista yleisölle avointa tilaisuutta ennen järjestetään ammattilaisille suunnattu Matka Workshop Day 18.1.2023 -ostotapahtuma, jonka aikana sadat matkailualan yritykset käyvät kauppaa, verkostoituvat ja solmivat yhteistyösopimuksia ennalta sovituissa lyhyissä tapaamisissa. VALOn edustajat löydät ammattilaispäivänä osastolta 7b136. Lämpimästi tervetuloa tervehtimään!

Torstaina ohjelmassa on varsinainen ammattilaispäivä aikatauluineen, ja perjantaista on puolestaan suunniteltu opiskelijoille suunnattu erityispäivä. Tuolloin esillä ovat matkailu-, majoitus- ja tapahtuma-alan työpaikkoja esittelevät Tulevaisuuden työnantajana profiloituneet yritykset.

Yleisölle tapahtuma on avoin perjantaista sunnuntaihin.

Kreikka toimii Matkamessujen partnerimaana

Matkamessujen partnerimaana toimii tällä kertaa Kreikka, joka oli lupautunut mukaan jo vuonna 2021 peruuntuneeseen tapahtumaan. Yhteistyötä jatketaan Kreikan kansallisen matkailuorganisaation ja Matkamessujen yhteisestä toiveesta.

Suomen matkailualan liitto SMALin tekemän selvityksen mukaan Kreikka on nousemassa jo kuluvana vuonna takaisin suomalaisten suosituimmaksi lomakohteeksi.

Kreikka on tapahtuman aikana esillä monipuolisesti. Partnerimaan statuksella oleva kohde esittäytyy niin osastoilla monien kreikkalaisten toimijoiden voimin kuin tapahtuman ohjelmassakin.

Matkamessujen aikana esiin tuodaan esimerkiksi Kreikan rikasta historiaa, joka sisältää mm. antiikin kohteita, luostareita ja perinteisiä kreikkalaisia kyliä. Tapahtuman aikana esiin pääsee myös Kreikan monipuolinen luonto erilaisine kohteineen ja aktiviteetteineen. Myöskään tärkeässä asemassa olevaa ruokakulttuuria ei tulla unhoittamaan.

Erilaisten kohteiden ja aktiviteettien lisäksi myös vastuullisuus on keskiössä ja messukävijöille tullaankin esittelemään myös sitä, miten Kreikassa on mahdollista vierailla ja matkustaa siten, että kohteiden luonto ja yhteisöt kestävät jälleen kasvamaan päin olevat matkailijamäärät.

Aukioloajat

Matkamessujen ammattilaispäivä, to 19.1.2023 klo 9.00-18.00
Yleisölle avoimet päivät, pe-su 20.1.-22.1.2023 klo 10.00–18.00

Matkamessujen yhteydessä järjestetään myös kolmipäiväiset Caravan-messut.

Jutun pääkuva: Messukeskus

Varaa hotelli Messukeskuksen läheisyydessä

Aiotko osallistua vuoden 2023 Matkamessuille ja etsit majoitusta? VALO Hotel & Work sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Ruskeasuolla. Messukeskuksen ja hotellin väli taittuu omalla autolla muutamassa minuutissa, ja julkisilla kulkuvälineillä noin 20 minuutissa. Voit lisäksi yhdistää majoittumisen työskentelyyn hyödyntämällä VALO Workin yhteisöllisiä coworking-tiloja.

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Onko sinulla varauskoodi?
Hae huoneet
Staycation ja kolmen ruokalajin illallinen Helsingissä

HOTELLIPAKETTI 31.3.2023 asti

Staycation ja 3 ruokalajin illallinen

Kotoisassa hotellihuoneessa rentoutuu kuin suomalaisella mökillä, ja kuohuvaa voi maistella vaikka tunnelmallisella valopihalla. Varaa nyt herkullinen lähiloma!

VALO Hotel & Workin staycation hotellitarjous sisältää kuohuvat kahdelle hengelle

STAYCATION HELSINGISSÄ

Staycation ja kuohuvat

Kotoisassa hotellihuoneessa rentoutuu kuin suomalaisella mökillä, ja kuohuvaa voi maistella vaikka tunnelmallisella valopihalla. Varaa nyt herkullinen lähiloma!

VALO Hotelin comfort-huonetyyppi

LAHJAKORTIT

Hotellilahjakortit alkaen 50 €/kpl

Ihanimmat lahjat löytyvät hetkistä VALOssa! Valitse lahjakortti hotelliin, ravintoloihin tai vaikkapa upealle staycationille illallisella.