Linnanmäki x VALO

VALO Hotel & Work ja Suomen suosituin matkakohde Linnanmäki tekevät kesällä 2022 yhteistyötä, jonka myötä VALO myy muun muassa valmiita hotellipaketteja lapsiperheille.

0

Yhteistyön synty

VALO Hotel & Work ja Linnanmäki aloittivat virallisen yhteistyönsä kesällä. Yhteistyön myötä VALO otti myyntiin kaksi valmista hotellipakettia, jotka sisältävät hotellimajoituksen lisäksi myös rannekkeet Linnanmäelle. Yhteistyön ja hotellipakettien taustalta ovat molempien yritysten osalta  asiakkaiden toiveet ja tarpeet.

”Täällä Linnanmäellä pyrimme aina miettimään, miten pystyisimme parhaimmalla mahdollisella tavalla vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin. Koemme, että asiakkaillemme on etuna se, että he pystyvät hankkimaan rannekkeet etukäteen, ja saapuessaan Linnanmäelle he pääsevät heti huvittelemaan”, kuvailee Linnamäen avainasiakkuuspäällikkö Olga Prosyanaya.

Vaikka majoituspaketeissa näkyvä yhteistyö onkin suunnattu pääasiallisesti lapsiperheiden tarpeita ajatellen, on yhteistyössä kuitenkin havaittavissa myös monipuolisuutta, joka näkyy muun muassa Linnanmäen yritysasiakkaiden tarpeiden täyttämisessä.

”Olemme iloisia yhteistyöstämme VALO Hotellin kanssa, sillä hotelli tarjoaa upeat puitteet yritysasiakkaillemme.  Asiakkaat voivat viettää kokous- ja seminaaripäiviä VALOssa, ja sieltä on nopea saapua päivän päätteeksi huvittelemaan Linnanmäelle. Huvipuistossamme on tarjolla myös erilaisia kisoja, joita yritykset voivat järjestää henkilökunnalleen. VALOn tiimi onkin jo päässyt testaamaan Linnanmäen kisailuja.”

Meneillään menestyksekäs kesä

Kuluva kesä on ollut monen muun matkailuyrityksen tavoin suuri helpotus ja paluu vanhaan normaaliin myös Linnanmäelle, jonka kesä onkin ollut tähän mennessä erittäin menestyksekäs. Toukokuussa käynnistynyt huvipuistokausi jatkuu  aina pitkälle syksyyn.

”Linnanmäen kausi lähti toukokuussa upeasti käyntiin, ja puistossa on riittänyt runsaasti iloisia huvittelijoita koko kesän ajan. Myös yritysasiakkaat ovat iloksemme löytäneet taas huvittelun hauskuuden parin hiljaisemman vuoden jälkeen. Linnanmäen kausi jatkuu aina lokakuun 23. päivään asti.”

Varaa valmiit majoituspaketit koodilla PROHUVI

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Onko sinulla varauskoodi?
Hae huoneet
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hotellitarjous 1.10.-31.10.2023

20 % alennus syksyn hotelliöistä

Varaa syksyn lomamatkat Helsingissä nyt 20 % alennuksella. Alennus koskee lokakuun hotelliöitä.