Keikat, konsertit ja festarit Helsingissä kesällä 2023

Helsingin kesä 2023 on täynnä keikkoja, konsertteja ja festivaaleja, joita ei kannata missata! Tässä artikkelissa esittelemme näistä tärkeimmät ja mielenkiintoisimmat.

0

Sideways Festival 2023

Sideways Festival on yksi Helsingin suosituimmista musiikkitapahtumista, ja se järjestetään jälleen kesällä 2023. Festivaali keskittyy indie- ja vaihtoehtorockiin, mutta ohjelmistossa on myös paljon muita musiikkityylejä. Tapahtuma järjestetään Helsingin Suvilahdessa 8.-10. kesäkuuta.

Tuska Festival 2023

Tuska Festival on metallimusiikin ystävien suosikki, ja se järjestetään jälleen Helsingissä kesällä 2023. Festivaaliin odotetaan useita kansainvälisiä metallibändejä, mutta myös kotimainen metallimusiikki on hyvin edustettuna. Tapahtuma järjestetään Suvilahdessa kesä-heinäkuun vaihteessa.

Helsinki-päivän konsertti

Helsinki-päivänä kaupunki täyttyy juhlijoista, ja yksi tärkeimmistä tapahtumista on perinteinen Helsinki-päivän konsertti. Konsertti järjestetään yleensä Kansalaistorilla, ja esiintyjät edustavat monipuolisesti eri musiikkityylejä. Tämä konsertti on ilmainen, ja se on erinomainen tapa kokea Helsingin kesän tunnelma.

Flow Festival

Flow Festival on yksi Suomen suurimmista musiikkifestivaaleista, ja se järjestetään Helsingissä jälleen kesällä 2023. Festivaalin ohjelmisto sisältää useita kansainvälisiä esiintyjiä, mutta myös kotimainen musiikki on hyvin edustettuna. Tapahtuma järjestetään Suvilahdessa, ja se kestää useita päiviä.

Helsingin Juhlaviikot

Helsingin Juhlaviikot ovat kaupungin merkittävin kulttuuritapahtuma, johon kuuluu myös musiikkiesityksiä. Ohjelmistossa on monipuolisesti eri musiikkityylejä, ja esiintyjät ovat usein kansainvälisiä tähtiä. Tapahtumat järjestetään useilla eri lavoilla ympäri kaupunkia, ja ne kestävät useita viikkoja.

Tavastia-klubi

Tavastia-klubi on yksi Helsingin legendaarisimmista keikkapaikoista, ja se järjestää kesällä 2023 useita mielenkiintoisia konsertteja. Ohjelmistossa on monipuolisesti eri musiikkityylejä, ja esiintyjinä on sekä kotimaisia että kansainvälisiä artisteja. Tavastia-klubi on intiimi keikkapaikka, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen musiikin ystäville.

Kaisaniemen puisto

Kaisaniemen puisto on suosittu paikka kesäisille piknikille ja rentoutumiselle, mutta siellä järjestetään myös useita ilmaiskonsertteja kesällä 2023. Esiintyjät vaihtelevat laidasta laitaan, mutta monia kotimaisia suosikkiartisteja nähdään varmasti lavalla Kaisaniemen puistossa. Tämä on erinomainen tapa viettää kesäpäivää Helsingin ytimessä ja nauttia samalla hyvästä musiikista.

Huvila-teltta

Helsingin Kaupunginteatterin yhteydessä sijaitseva Huvila-teltta on yksi kaupungin merkittävimmistä kulttuurilavoista, ja siellä järjestetään myös useita musiikkikonsertteja kesällä 2023. Ohjelmistossa on useita eri musiikkityylejä, mutta yleensä esiintyjinä nähdään laadukkaita ja tunnettuja artisteja. Huvila-teltta tarjoaa ainutlaatuisen ja tunnelmallisen keikkapaikan keskellä kaupunkia.

Varaa kesän hotelliyöt VALOssa

VALO Hotel & Work on hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva hotelli, josta liikut helposti Helsingin kesän 2023 musiikkitapahtumiin sekä omalla autolla että HSL:n julkisilla kulkuvälineillä.

VALOsta löydät yhteensä 422 kotoisaa hotellihuonetta, jotka soveltuvat hyvin myös isommille keikkaseurueille, upean wellness-alueen, josta löydät kaksi perinteikästä hirsisaunaa sekä Helsingin tyylikkäimmän kattoterassin, jossa pääset kesän aikana nauttimaan upeiden kaupunkimaisemien lisäksi myös livemusiikista.

Kesän majoituskampanjat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hotellitarjous 1.10.-31.10.2023

20 % alennus syksyn hotelliöistä

Varaa syksyn lomamatkat Helsingissä nyt 20 % alennuksella. Alennus koskee lokakuun hotelliöitä.

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Onko sinulla varauskoodi?
Hae huoneet
VALO Hotelin comfort-huonetyyppi

LAHJAKORTIT

Hotellilahjakortit alkaen 50 €/kpl

Ihanimmat lahjat löytyvät hetkistä VALOssa! Valitse lahjakortti hotelliin, ravintoloihin tai vaikkapa upealle staycationille illallisella.

VALO Hotel Helsingin hotellitarjouksella säästät vielä 10 % extraa päivän parhaasta majoitushinnasta

HOTELLIYÖT PARHAASEEN HINTAAN

10 % lisäalennus päivän parhaasta hinnasta

Haluatko varata hotelliyöt VALOssa varmasti parhaaseen mahdolliseen hintaan? Hyödynnä kampanjakoodimme PROAPP ja varaa hotelliyöt vielä 10 % päivän edullisinta joustavaa majoitushintaamme edullisemmin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hotellitarjous 1.10.-31.10.2023

20 % alennus syksyn hotelliöistä

Varaa syksyn lomamatkat Helsingissä nyt 20 % alennuksella. Alennus koskee lokakuun hotelliöitä.

Jutun pääkuva: Jussi Hellstén | Visit Finlandin mediapankki