Helsinki City Running Day 2023

Helsinki City Run juostaan tänä vuonna toukokuun 13. päivänä. Tarjolla on jälleen totuttuun tapaan monia eri matkoja eri tasoisille kuntoilijoille. VALO Hotel & Work toimii tänäkin vuonna HCRD:n yhteistyöhotellina.

0

Helsinki City Run on suosittu ja monipuolinen juoksutapahtuma

Helsinki City Running Day on vuosittainen tapahtuma, joka houkuttelee tuhansia juoksijoita ympäri maailman Helsinkiin. Tämä juoksutapahtuma on yksi Suomen suurimmista ja suosituimmista, ja se järjestetään tänä vuonna lauantaina 13. toukokuuta.

Helsinki City Running Day sisältää useita erilaisia juoksutapahtumia, joista löytyy sopiva vaihtoehto kaiken tasoisille juoksijoille. Tapahtuman kruununjalokivi on maraton, mutta mukana ovat myös esimerkiksi puolimaraton, 10 kilometrin juoksu, maratonviesti sekä perheen pienimmille suunnattu minimarathon.

Tapahtuma tarjoaa myös upean mahdollisuuden tutustua Helsingin kaupunkiin juosten. Reitti kulkee kauniiden maisemien läpi, mukaan lukien kaupungin upea rantaviiva. Lisäksi juoksun aikana on mahdollista nauttia Helsingin eloisasta ilmapiiristä ja urheilujuhlan tunnelmasta.

Jos olet juoksuharrastaja tai etsit uusia haasteita, Helsinki City Run on ehdottomasti tapahtuma, johon kannattaa osallistua. Tapahtuma tarjoaa unohtumattoman juoksu-elämyksen upeassa kaupunkiympäristössä. Älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta!

VALO on Helsinki City Running Dayn yhteistyöhotelli

Lähde mukaan Suomen suurimpaan juoksutapahtumaan ja nauti palauttavat yöunet hotellissa!

VALO Hotel Helsinki tarjoaa etuhintaisen majoitusvuorokauden tapahtuman osallistujille Smart-huoneessa hintaan 95 € ja Comfort-huoneessa 115 € per yö (1–2 hlöä). Hintaan sisältyy aamiainen. Comfort-huoneluokassa yöpyvät pääsevät lisäksi hirsisaunoihin ja altaisiin VALOn wellness-alueella.

Tapahtumapäivinä aamupalatarjonnassa on huomioitu sen soveltuvuus juoksun osallistujille.

Hotelliyöt on varattavissa aikavälille 11.5. – .15.5.2023 (torstai-maanantai). Voit varata etuhintaisen hotelliyön koodilla PROHCR23. Huoneita on saatavilla rajoitettu määrä/päivä.

VALOn asiakaskokemus ja myyntitiimi palvelee sähköpostitse reservations.helsinki@valo.fi ja puhelimitse +358 10 340 4000.

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Hae huoneet