Flow Festival 2023 esiintyjät, liput ja majoitus

Flow Festival 2023 on yksi Pohjois-Euroopan odotetuimmista kulttuuritapahtumista, joka järjestetään Helsingin sydämessä. Festivaalin ajankohta on 11.-13. elokuuta 2023. Kolmen päivän aikana Flow Festival tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän musiikkia, taidetta, ruokaa ja muuta kulttuuria.

0

Maailmanluokan artisteja ja lupaavia tulokkaita

Musiikin osalta Flow Festival 2023 tuo yleisön eteen monipuolisen kattauksen maailmanluokan esiintyjiä eri genreistä. Lavalla nähdään tunnettuja artisteja ja lupaavia nousevia kykyjä eri musiikkityyleistä, kuten elektronisesta musiikista, indiestä, hiphopista ja popista.

Flow Festivalissa nähdään tänä vuonna noin 150 esiintyjää, joista tunnetuimpia ovat muun muassa Lorde, Blur, Wizkid ja Christine & The Queens.

Esiintyjät 2023

Alta löydät poimintoja vuoden 2023 Flow-esiintyjistä. Listan kaikista esiintyjistä löydät Flow Festivalin omilta nettisivuilta.

Perjantai:

Wizkid, Kaytranada, Kelela, Suede, 070 Shake, Shygirl, Jockstrap, Anna Puu, Paperi T, Ege Zulu, Litku Klemetti Viihdeorkesteri, Kube, MELONe, Galaktiset, Business City ja Nelma U & Safira

Lauantai:

Lorde, DEVO, Tove Lo, Pusha T, Seinabo Sey, Amyl and The Sniffers, Nu Genea, Yona & Tapiola Sinfonietta, Ruusut, Pehmoaino, Karri Koira, Pearly Drops, Kissa, Sofa ja Bizi

Sunnuntai:

Blur, Christine and the Queens, Caroline Polachek, Moderat, Sudan Archives, Mauskovic Dance Band, High Vis, Sexmane, Olavi Uusivirta, Maustetytöt, Eevil Stöö & Stepa, Pihlaja ja Jami Faltin

Paljon muuta kulttuuritarjontaa

Flow Festival ei ole pelkästään musiikkifestivaali – se on myös merkittävä tapahtuma visuaalisen taiteen ystäville. Festivaalialueella vieraat pääsevät nauttimaan upeista installaatioista, valotaiteesta, elokuvista ja muista visuaalisista elämyksistä. Flow Festivalin ainutlaatuinen tunnelma syntyykin yhdistelmästä musiikkia ja visuaalista taidetta, joka tekee tapahtumasta unohtumattoman kokemuksen.

Ruoka on Flow Festivalissa erityinen osa tapahtuman kokonaisuutta. Festivaalialueella on tarjolla monipuolinen valikoima herkullista ruokaa eri kulttuureista ja makumaailmoista. Kävijät pääsevät nauttimaan gourmet-tason herkuista aina rentoihin street food -vaihtoehtoihin. Flow Festivalin ruokatarjonta onkin ansainnut suurta kiitosta ja se on omalta osaltaan osa festivaalin ainutlaatuista tunnelmaa.

Flow Festival 2023 on myös ekologisesti kestävä tapahtuma, joka panostaa ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja kestävään kehitykseen. Tavoitteena on vähentää tapahtuman hiilijalanjälkeä ja edistää kestäviä toimintatapoja kaikilla festivaalin osa-alueilla. Flow Festival on ottanut käyttöön kierrätysjärjestelmät, ekologiset ruokavaihtoehdot ja muut ympäristöä säästävät ratkaisut.

Helsingin sydämessä sijaitseva Flow Festival tarjoaa myös loistavat mahdollisuudet tutustua kaupungin kulttuurielämään. Festivaalin vieressä sijaitsee Suvilahti, joka on yksi Helsingin suosituimmista kulttuurikohteista. Alueella on monia taidegallerioita, museoita ja luovia yrityksiä, jotka tarjoavat mielenkiintoisia elämyksiä festivaalin ulkopuolella.

Flow 2023 liput

Lippuja Flow Festivaliin on mahdollista hankkia sekä Ticketmasterin että Tiketin sivustolta. Erilaisia lipputyyppejä on tänäkin vuonna tarjolla todella monipuolisesti, sillä lippuja voi hankkia yhdestä päivästä aina koko viikonlopun ajalle.

Varaa Flow-viikonlopun majoitus

VALO Hotel Helsingin wellness-alueen poreallas

Aiotko osallistua tämänvuotiseen Flow Festivaliin tai johonkin Helsingin muista musiikkitapahtumista?

VALO Hotel & Work sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Ruskeasuolla. VALOsta käsin pystyt liikkumaan helposti keikka- ja festaripaikkojen ja hotellin välillä omalla autolla, julkisilla kulkuvälineillä, kaupunkipyörillä tai sähköpotkulaudoilla.

VALOsta löydät lisäksi erittäin suositun, saunoilla ja altailla varustellun, wellness-alueen ja komean kattoterassin, jossa viikonlopun festaritunnelmasta pitää huolen rentoa musiikkia soittava DJ.

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Onko sinulla varauskoodi?
Hae huoneet

Lähteet: Ticketmaster, Kohokohdat, Helsinki Festival, Flow Festival
Jutun pääkuva: Jussi Hellstén | Visit Finlandin mediapankki