Erno Launo VALO Operator Oy:n toimitusjohtajaksi

”VALOlla on potentiaalia kasvaa niin Suomessa kuin kansainvälisilläkin areenoilla. Oma taustani ja työurani juontaa uusien teknologioiden ja liikeideoitten kasvattamisesta ja tartun tähän upeaan mahdollisuuteen nöyrin ja innostunein mielin” kertoo Erno Launo.

0

VALO Operator Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Uutena toimitusjohtajana aloittaa 1.2.2022 alkaen Erno Launo. Hän on toiminut aikaisemmin liiketoimintajohtajana VALO Helsingissä avaamisesta lähtien. Nykyinen toimitusjohtaja Jussi Paakinaho jatkaa VALO Operator Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Muutos on osa strategiaa, jossa VALO keskittyy puhtaasti operointiliiketoimintaan.

“VALO Hotel & Work on nerokas konsepti, joka tuulettaa rohkeasti perinteistä toimialaa tuomalla yhteen teknologian, palvelun ja tilat. Konsepti tukee voimakkaasti työn tekemisen murrosta ja lähestyy ainutlaatuisella tavalla kiinteistöjen vajaakäytön problematiikkaa. VALOlla on potentiaalia kasvaa niin Suomessa kuin kansainvälisilläkin areenoilla. Oma taustani ja työurani juontaa uusien teknologioiden ja liikeideoitten kasvattamisesta ja tartun tähän upeaan mahdollisuuteen nöyrin ja innostunein mielin.”, sanoo Launo. “Vaikka koronapandemia on leimannut alkutaivaltamme, olemme kuitenkin jo ehtineet todentaa konseptin toimivuuden ja toimintojen pyörittämisen yhtäaikaisesti talon ollessa täynnä.”

”Olen saanut olla johtamassa ja kehittämässä VALO konseptia useamman vuoden ajan yhdessä Ernon ja muiden kollegoiden kanssa. Olen todella kiitollinen kaikille työntekijöillemme, omistajille ja yhteistyökumppaneille, että rakensimme upean VALO -konseptin sekä avasimme konseptin mukaisen VALO Hotel & Workin syksyllä 2020. Tässä kohtaa on erityisen luonteva jättää toimitusjohtajan tehtävät hyviin käsiin, koska VALO Hotel & Work on juuri nyt suuren kasvun äärellä erityisesti markkinoiden avautuessa. VALO saa Erno Launosta erinomaisen johtajan. Hänellä on näkemystä, taustaa ja intohimoa luotsata VALO kasvuun.”, toteaa Paakinaho. ”Itse siirryn uudella innolla ja tarmolla VALO Operator Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi tässä mielenkiintoisessa vaiheessa.”

Tietoa VALOsta

VALO Hotel & Work yhdistää majoitus-, toimisto- ja kokoustilat samaan rakennukseen sekä tarjoaa modernin toimintaympäristön liikematkustajille, joilla on toistuva tarve hotellimajoittumiselle.

Ensimmäinen VALO-konseptin mukainen 442 huoneen hybridihotelli valmistui syksyllä 2020 osoitteeseen Mannerheimintie 109. VALO Hotel & Work Helsinki on Suomen suurin hybridihotelli ja VALO on kansainväliseen hotellimarkkinaan tähtäävä hotellikonsepti.

https://valo.fi/hotel | www.valo.fi/work

Lisätietoja

Erno Launo, toimitusjohtaja, VALO Operator Oy
p. +358 40 0551 502
erno.launo@valohotel.fi

Jussi Paakinaho, hallituksen puheenjohtaja, VALO Operator Oy
p. +358 40 559 9045
jussi.paakinaho@valohotel.fi