Äitienpäivä 2023 Helsingissä – tekemisvinkit ja lahjaideat

Äitienpäivä on vuosittainen juhla, jolloin äidit ympäri maailman ansaitsevat erityistä huomiota ja arvostusta. Helsingissä on paljon erilaisia tapoja viettää äitienpäivää, oli sitten kyseessä lahjan etsiminen tai yhteisen ajan viettäminen. Tässä artikkelissa kerromme parhaat tekemisvinkit sekä parhaat lahjaideat.

0

Vietä äitienpäivä hotellissa

Hemmottele äitiä tänä vuonna rentouttavalla minilomalla Helsingissä.

VARAA HOTELLIYÖT

Äitienpäivän tapahtumat Helsingissä

Helsingissä järjestetään äitienpäivänä kymmeniä eri tapahtumia. Kaikkiin tapahtumiin voit tutustua esimerkiksi Helsingin kaupungin tapahtumakalenterissa.

Äitienpäivälounas

Helsingissä on paljon hyviä ravintoloita, jotka tarjoavat äitienpäivänä erikoisbrunssin äideille ja heidän perheilleen. Äitienpäivälounailla on tarjolla yleensä herkullisia ruokaherkkuja sekä erikoisjuomia, kuten skumppaa tai mimosa-drinkkejä, äitienpäiväkakkuja unohtamatta.

Pöytä lounaalla kannattaa varata aina hyvissä ajoin etukäteen, sillä teemaruokailut ovat yleensä todella suosittuja.

Bistro ELOn äitienpäivälounas

VALOssa sijaitsevassa Bistro ELOssa on tarjolla totuttuun tapaan maistuva äitienpäivälounas.

TUTUSTU RUOKALISTAAN

Osta kukkia

Kukat ovat perinteinen ja aina tyylikäs lahja äitienpäivänä, ja Helsingissä on paljon erilaisia kukkakauppoja, joista löytyy varmasti jokaisen äidin suosikkikukat.

Muista varata kukat etukäteen tai käydä paikan päällä ajoissa, sillä kukkakaupoissa voi olla ruuhkaa äitienpäivänä.

Kylpyläloma tai staycation

Jos haluat hemmotella äitiäsi erityisellä tavalla, mikset varaisi hänelle spa-hoitoa? Staycation tai kylpyläloma voivat molemmat olla hyviä äitienpäivälahjoja, joka mahdollistaa rentoutumisen sekä lyhyen irrottautumisen kiireisestä arjesta.

VALOn staycation-paketti ja wellness-alue

Varaa äidille romanttinen staycation-paketti, joka sisältää lasit kuohuvaa sekä pääsyn VALOn suositun wellness-alueen saunoihin ja altaisiin.

TUTUSTU KAMPANJAAN

Lahjakortit

Erilaiset lahjakortiti ovat erinomainen idea äitienpäivän lahjaksi monesta syystä. Ensinnäkin, lahjakortti antaa äidille mahdollisuuden valita itse haluamansa lahjan tai aktiviteetin. Tämä takaa, että hän saa juuri sellaisen lahjan, joka sopii hänen mieltymyksiinsä ja tarpeisiinsa.

Toiseksi, lahjakortti voi olla hyvin henkilökohtainen ja tarkkaan harkittu lahja. Voit esimerkiksi valita lahjakortin tiettyyn ravintolaan, kauneushoitolan palveluihin tai lempikauppaan, josta äiti on puhunut aikaisemmin. Tällä tavalla lahjakortti voi osoittaa, että tunnet äitisi hyvin ja olet ajatellut hänen tarpeitaan lahjaa valitessasi.

VALOn lahjakorttikauppa

VALO Hotel & Workin lahjakorttikaupassa voit valita lahjakortin hotelliin, ravintoloihin tai vaikkapa upealle staycationille illallisella. Voit myös hankkia lahjakortin vapaasti haluamallasi summalla.

TUTUSTU LAHJAKORTTEIHIN

Vietä romanttinen teatteri- tai leffailta

Mikä olisikaan parempi tapa viettää yhteistä aikaa äidin kanssa kuin teatteriesityksen katsominen? Helsingissä on monia teattereita, jotka tarjoavat monipuolisia esityksiä äitienpäivänä. Esimerkiksi Kansallisteatteri ja Svenska Teatern ovat suosittuja teattereita Helsingissä. Muista varata liput etukäteen, jotta varmistat paikan.

Finnkino järjestää usein erikoistapahtumia ja teemailtoja juhlapyhien kunniaksi, ja äitienpäivä ei ole poikkeus. Finnkinon äitienpäiväelokuvat ovat erinomainen tapa viettää aikaa äidin kanssa ja nauttia yhdessä elokuvan maailmasta.

Finnkinon äitienpäiväelokuvat ovat yleensä romanttisia, koskettavia tai komediallisia elokuvia, jotka sopivat hyvin äitienpäivän tunnelmaan sekä puolison että koko perheen kanssa vietettynä.

Kävelyretki luonnossa

Helsingissä on monia kauniita puistoja ja ulkoilualueita, joissa voi nauttia äitienpäivänä tunnelmallisesta kävelyretkestä.

Jos haluat nauttia kauniista kevätilmasta ja samalla viettää aikaa äidin kanssa, kävelyretki Helsingin kauniissa puistoissa on erinomainen vaihtoehto. Esimerkiksi Kaivopuisto, Helsingin ydinkeskustan ulkopuolella sijaitseva Seurasaari sekä Keskuspuisto ovat kauniita kohteita kävelyretkelle.

Kaivopuistossa voit nauttia merinäkymistä ja puistokävelyistä, kun taas Seurasaarella voit tutustua Suomen kansanperinteeseen ja nähdä aidon suomalaisen kylän. Keskuspuisto taas on yksi Helsingin suurimmista puistoista, jossa on hyvin hoidetut polut ja kauniit näköalat.

Muut aktiviteetit

Helsingissä on paljon muitakin aktiviteetteja, joita voit kokea äitienpäivänä. Esimerkiksi Linnanmäki, joka avaa porttinsa yleisölle keväällä, on hauska paikka viettää päivää perheen kanssa. Voit myös vierailla Helsingin taidemuseossa, Ateneumissa, joka tarjoaa monipuolisia näyttelyitä modernista taiteesta klassiseen taidemuotoon.

Varaa äitienpäivän hotelliyöt VALOssa

Äitienpäivä hotellissa Helsingissä

Tulo
Päivämäärä
26
Lähtö
Päivämäärä
Huoneita
Yhteensä
huone
aikuinen
lasta
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Aikuisia
Lapsia
Lisää huone
Onko sinulla varauskoodi?
Hae huoneet

Varaa äitienpäivän rentouttava miniloma VALO Hotel Helsingissä, josta löydät muun muassa seuraavat upeat palvelut ja ominaisuudet:

Ihana wellness-alue ja hirsisaunat: VALO Hotel & Workin kattotasolla sijaitseva wellness-alue on omiaan rentoutumiseen hirsisaunojen löylyissä ja altaissa. Talon sisältä löydät lisäksi monipuolisen kuntosalin sekä Flexuksen tarjoamat hierontapalvelut.

Modernit ja viihtyisät huoneet: Hotellin huoneet ovat moderneja ja viihtyisiä, ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten ilmainen WiFi, taulu-tv ja ilmastointi.

Keskeinen sijainti: VALO Hotel & Work sijaitsee hyvällä paikalla lähellä Helsingin keskustaa. VALOssa majoittuvilla on täten helppo pääsy moniin kaupungin nähtävyyksiin, kulttuuritarjontaan sekä ostosmahdollisuuksiin sekä omalla kulkuvälineellä että HSL:n tarjoaman julkisen liikenteen avulla.

Monipuoliset ravintolapalvelut: VALOsta löydät kaksi ravintolaa. Bistro ELOssa on äitienpäivänä tarjolla ihana äitienpäivän lounas ja tunnelmallinen Lounge & Bar SUO on auki äitienpäiväviikonloppuna perjantaina sekä lauantaina kello yhteen saakka.