VALO Hotel & Work

Uudenlainen hybridihotelli Helsingissä

VALO yhdistää hotellin ja toimiston samoihin tiloihin. Kuvittele työympäristö, jossa on kaikki korkeatasoisen hotellin palvelut, ja hotelli, jota elävoittää coworking-toimiston ihmiset ja energia. VALO on maailman onnellisimman kansan innovaatio, joka vie kiinteistöjen vastuullisuuden aivan uudelle tasolle.

VASTUULLISUUS |  PALVELUT  |  TILAT  |  MANNERHEIMINTIE 109, HELSINKI

       

cropped-5.jpg

HOTEL

Lämminhenkinen ja kotoisa hotelli niin liikematkustajille kuin turisteille. Me uskomme palveluun, yhteisöllisyyteen & vastuullisuuteen,ja olemme häpeilemättömän suomalaisia.

Kaunis kesämaisema Helsingissä

WORK

Moderni ja tyylikäs toimisto sekä coworking-tila yrityksille, joiden tilantarve on joustavaa. Panostamme työtilojen monimuotoisuuteen – tilamme tukevat niin yksityisyyttä kuin sosiaalisuutta, tiukkaa fokusta ja yhteistyötä.

Suojatien ylitys Helsingin Mannerheimintiellä

MEETINGS

Upeat kokoukset ja tapahtumat VALOssa ovat paljon enemmän kuin vain kauniita ja monipuolisia tiloja. Helppo online-varaaminen, moderni teknologia sekä huikea palvelu tarjoilusta wellness-jatkoille – VALO tarjoilee kokemuksia.

VALO App

Hotelli, kokous & työtilavaraukset

Rekisteröidy ilmaiseksi

Ajankohtaista

_DSC9891

Ajankohtaista, Ravintola

Bistro ELOn kesän À la carte-lista

Bistro ELOn kesän herkullinen À la carte-lista on julkaistu. Tutustu listan sisältöön ja varaa pöytä Tableonlinen kautta. VARAA PÖYTÄ

Bistro ELO kesämenu

Ajankohtaista, Ravintola

Juhannusmenu 2022 Helsingissä

Tänä viikonloppuna vietetään keskikesän juhlaa, eli juhannusta. Kesäisestä säästä, mökkeilystä ja saunomisesta nauttimisen lisäksi tärkeää roolia juhannuksessa näyttelee myös hyvä ruoka. Bistro ELOssa on tänä vuonna tarjolla erittäin maistuva juhannusmenu.

VALO Hotel & Workin hirsisauna Helsingissä

Ajankohtaista, Kesä

VALOn perinteisissä hirsisaunoissa nautitaan suomalaisesta mökkitunnelmasta

VALOn perinteiset hirsisaunat on veistänyt pielavetinen hirsirakentaja Jaakko Holma. Saunat sijaitsevat VALOn katolla.

VALOn tarina

Kaikki alkoi yhdestä turhautuneesta liikematkustajasta, joka halusi parempaa.

LUE LISÄÄ